fotopalyazat

Hazánk:Európa fotópályázat

A Szegedi Tudományegyetem MédiaCentrum fotópályázatot hirdet a Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégióban élő egyetemisták, egyetemi oktatók és a térségben működő médiumok munkatársai számára.

MediaCentrum

A Szegedi Tudományegyetem MédiaCentrum fotópályázatot hirdet

HAZÁNK: EURÓPA címmel

a Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégióban élő egyetemisták, egyetemi oktatók és

a térségben működő médiumok munkatársai számára.

A pályázatra olyan fekete-fehér vagy színes fotókat várunk, amelyek témája az európai identitás fogalmához, a szerző hazájának és az Európai Uniónak a kapcsolatához kötődnek, illetve a szerzőnek az európaisággal kapcsolatos gondolkodásmódját tükrözik.

Szerzőnként maximum 5 darab egyedi képet, illetve egy-egy fotósorozatot (sorozatonként maximum 5 darab fotót) várunk kiállításra kész papírkép formájában. A paszpartu mérete 50x70 vagy 30x40 cm, a fotók mérete a paszpartun belül tetszőleges. A pályázatra beküldött mindegyik kép hátulján fel kell tüntetni a kép címét, (esetleges médiabeli megjelenési helyét és idejét), a szerző adatait (név, értesítési cím, telefonszám, e-mail).

A pályamunkákat szakmai zsűri értékeli. (Az 1., 2. és 3. helyezett pénzdíjat is kap.)

A beérkezett pályaművekből kiállítást rendezünk a Szegedi Tudományegyetemen. A fotópályázat eredményhirdetését és a díjátadást 2014. május 8-án, a MédiaCentrum által rendezett II. Eurorégiós Sajtónapon tartjuk.

A fotók beküldésének határideje: 2014. április 30. (szerda), déli 12 óra.

A fotókat ide várjuk: SZTE MédiaCentrum központi szerkesztősége, 6722 Szeged, Honvéd tér 6.

Információ – telefonszám: +36 62 546 778, +36 70 3338654, e-mail: szem@rekt.szte.hu  

 

Képgaléria

12.jpg

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • november 20.
  15:00 - 17:00
 • november 21.
  13:00 - 15:00
 • november 23.
  10:30 - 11:30
  Az Acta Scientiarum Mathematicarum (Szeged) folyóirat szerkesztőbizottságának javaslatára a Bolyai Intézet Tanácsa a Szőkefalvi-Nagy Béla Érmet 2018-ban Peter Šemrl professzornak (Ljubljanai Egyetem, Szlovénia) ítélte oda. A Szőkefalvi-Nagy Erzsébet által alapított díjat minden évben olyan kiváló matematikus kaphatja meg, aki az Acta Scientiarum Mathematicarum folyóiratban magas szintű publikációs tevékenységet folytat. Peter Šemrl a funkcionálanalízis és a lineáris algebra területein ért el kiemelkedő eredményeket, 1995 óta öt nagy hatású cikket publikált az Acta Scientiarum Mathematicarum folyóiratban. Ez alkalomból Peter Šemrl Löwner order on self-adjoint matrices and operators címmel tart előadást.

Kövess minket

Facebook YouTube Twitter Google Plus