Dékány Tamás

Támogassa a tehetséges hallgatóinkat és a kapcsolatépítést öregdiákjainkkal

TTK ÖREGDIÁK ALAPÍVÁNY adószám: 18478846-1-06


Kedves Kollégánk, Hallgatónk és Partnerünk!


Az Öregdiák Alapítványt (adószám: 18478846-1-06) az alapítók azzal a céllal hozták létre, hogy megerősítsék és fejlesszék az SZTE Természettudományi és Informatikai Karán végzettekre épülő „öregdiák” mozgalmat, rendezvényeket, kibővítsék egykori hallgatóinknak a Karral és az egymással való kapcsolattartási lehetőségeit.

Ezek mellett az alapítvány fontos célja a Kar tehetséges hallgatóinak elismerése ösztöndíjak és utazási támogatások formájában, valamint a „SZTE TTIK Kiváló Hallgatója” éves kitüntetés fenntartása és továbbfejlesztését.

Ezen felül az alapítvány folyamatosan támogatja a Kar egykori és jelenlegi hallgatóinak kutatásait és konferencia részvételét.


Kérjük, támogassa az Öregdiák alapítványt

  • adója 1%-nak felajánlásával,

  • 1.000 Ft-os vagy nagyobb támogatási összeg felajánlásával, melynek esetén a Természettudományi és Informatikai Kar megajándékozza Önt a Kar új kiadványával, egy anekdota kötettel „Szent-Györgyi lovon?” címmel,

  • 3.000 Ft-os vagy nagyobb támogatási összeg felajánlásával, melynek esetén a Kar megajándékozza Önt egy anekdota kötettel és a 90 éves jubileumra készült kari kötet egy példányával, mely méltó összefoglalója és bemutatója Karunk tudományos múltjának.


A felajánlások befizetése történhet:

  • átutalással: Szőreg és Vidéke Takarékszövetkezet

Számlaszám: 57400107-11093204


  • készpénz befizetéssel: személyesen a TTIK Dékáni Hivatalában, Hajdú Istvánné igazgatási előadó közreműködésével: hajdune@sci.u-szeged.hu, 62-546394.


Az ajándék kiadványok átvehetők személyesen a TTIK Dékáni Hivatalban, 6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 42.


KÖSZÖNJÜK SZÍVES TÁMOGATÁSÁT!A Természettudományi és Informatikai Kar

Vezetősége

 

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket

fb-logo in-logo yt-logo